Mobile Legends

Mobile Legends: Bang Bang

Dosya indiriliyor lütfen bekleyiniz... İndirme işlemi başlamadıysa lütfen yandaki tekrar indir butonunu kullanın
TEKRAR İNDİR

Mobile Legends: Bang Bang

 

Gerçek rakiplere karşı yepyeni bir 5e5 güç gösterisinde arkadaşlarınıza katilin: Mobile Legends: Bang Bang . Favori kahramanınızı seçin ve arkadaşlarınızla birlikte mükemmel takımı oluşturun. 10 saniyelik eşleşmeler, 10 dakikalık savaşlar. Patikalarda, ormanlarda gezmek, kule saldırıları, takım savaşları gibi bilgisayardaki MOBA’nın ve aksiyon oyunlarının eğlencesini avucunuzun içinde! E-Spor ruhunuzu besleyin!

Mobile Legends: Bang Bang , 2017’nın en yeni mobil E-Spor şaheseri. Parmağınızın dokunuşuyla rakiplerinizi yok edin ve en güçlü savaşçılara hükmedin.

Telefonun savaşa susamış!

Özellikler:

1. Klasik MOBA Haritaları, 5e5 Savaşlar
Gerçek rakiplere karşı 5e5 gerçek zaman savaşları. Düşmanın kulesini almak için 3 hatta savaşın. 4 adet orman bölgesi. 18 savunma kulesi. 2 vahşi Boss. Yenilenmiş klasik MOBA haritalarını tamamlayın. 5e5 mücadelelerle dolu insan insana savaşlar. MOBA oynanabilirliğine destansı bir dönüş.

2.Takım çalışması ve strateji ile kazanın
Hasarları savuşturun, düşmanı kontrol edin ve takım arkadaşlarınızı iyileştirin. Tanklardan, savaşçılardan, büyücülerden, nişancılardan, suikastçilerden ve iyileştiricilerden birini secin takımınızı oluşturun ya da MVP ile eşleştirin. Ayrıca, her geçen gün oyunun kahraman sayısı artmaktadır.

3.Adil Savaşlar, Takımınızı Zafere Taşıyın
Klasik MOBA’larda olduğu gibi, kahraman eğitimini ve statü için ücret ödenmez. Kazananlar ve kaybedenler; rekabetçi, adil ve dengeli bir oyun platformunda yeteneklerine ve kabiliyetlerine göre belirlenir. Kazanmak için ücret ödemek yerine, kazanmak için oynayın.

4.Basit Kontroller, Kolay Ustalaşma
Solda bir sanal joystickle ve sağda yetenek tuşları ile bir usta olmak için tek ihtiyacınız 2 parmak! Oto kilitleme ve hedef belirleme sizi şaşırtacak. Asla ıskalamayın. Ve sadece savaşın heyecanına odaklanmanızı sağlayacak bir tıkla-donan sistemi.

5. 10 saniyelik Eşleşmeler, 10 Dakikalık Maçlar
Eşleşmeler sadece 10 saniye alır ve savaşlar 10 dakika sürer. Sessiz ve erken seviye yükselmesi ile direkt yoğun savaşlara geçilir. Daha az sıkıcı bekleme ve tekrar eden “farm” olayları, daha fazla heyecan verici eylemler ve yumruğunuzu havaya kaldıracak zaferler. Herhangi bir yerde, herhangi bir zamanda, telefonunuzu alın, ateşi yakın ve kendinizi bu yürek hoplatan MOBA yarışmasında bulun.

UYARI ! Mobile Legends: Bang Bang ücretsiz indirilebilinir ve oynanabilinir, fakat bazı oyun eşyaları gerçek para ile satın alınabilinir. Eğer bu özelliği kullanmak istemiyorsanız (Eşya satın alma), lütfen Google Play uygulama mağazasındaki ayarlar kısmından şifre koruması belirleyininiz. Ayrıca, Hizmet Şartları ve Gizlilik Politikasına göre, Mobile Legends: Bang Bang oyununu indirebilmek için 12 yaşınızı doldurmanız gerekmektedir.