Red Dead Online: Frontier Pursuits Çıktı

Red Dead Online: Frontier Pursuits Çıktı

Red Dead Online

Kızıl Ölü Çevrimiçi: Sınır Pursuits

Red Dead Online, sadece PC ve Xbox One için çıkarılan aksiyon ve macera türünde oyundur.

Red Dead Online’a yeni içerik ekleyen Eylül Güncellemesini aldı. Koleksiyoner, Ödül Avcısı ve Tacir olabilirsiniz. Ne yazık ki, bunlar mikro dönüşümlerin arkasına kilitlenmiştir. Altın Çubuklar arasında gelmek oyunda inanılmaz derecede zor oldu. Bu uzmanlıkların her biri 15 Altın Çubuğun arkasına kilitlenmiştir. Üçünün kilidini açmak için toplamda 55 Altın Çubuk içeren 20 $ ‘lık paketi satın almanız gerekecek.

Eğer piyasaya sürüldüğünden beri Red Dead Online’ı oynuyorsanız, muhtemelen yeterince Altın Çubuğunuz olmuştur. Ancak daha fazla içerik bekleyen oyuncular için ne yazık ki şansınız yok. Düzinelerce öğütmek ya da bıkmak ve Altın Barları satın almak zorunda kalacaksınız.

Red Dead Online vahşi Batı’da geçen bir sinema aksiyon-macera oyunudur. Unvan, 1899’da, ABD’ye istikrar getirecek bir zaman olarak gerçekleşmiş, ancak aynı zamanda, evcilleşmemiş sınırın yakınında yaşayan birçok kişi için sert bir kayma ile sonuçlanmıştır. Önceden, federal hükümet bu bölgelere yoğun şekilde müdahale etmemeyi seçti ve Kaliforniya’ya kadar uzandı. Bununla birlikte, konsolidasyon ihtiyacı ve bazı kontrol türleri – özellikle Montana ve Utah gibi ülkeler Birliğe kabul edildiğinde – bu zamanlar süren kontrolsüz kanunsuzluğa bir son verilmesini tetikledi. Birçok insanın gerçek özgürlüğü düşündüğü şey sona eriyordu.

Red Dead Online Trailer Videosu

Red Dead Online: Frontier Pursuits Çıktı YAPILAN YORUMLAR